Пребарување во сајтот
Форма за влез
 1.  
 2. заборавена лозинка?


Hikvision

Hangzhou Hikvision Digital Technology Co., Ltd.има искуство од три декади во истражување и развој на видео технологијата во Кина. Софистицираната технологија,лесната употреба и доверливите сервисни услуги го прават Hikvision еден од светските лидери во областа на дигиталниот видео надзор.
Компанијата има триесет годишно искуство во проучувањето и разработувањето на технологиите за дигитален пренос и запис на видеосигнал,пришто денес во неа работат 1200 работници меѓу кои 400 висококвалификувани R&D инженери.Доказ за постигнатите резултати e присуството на Hikvision на натпреварот во Deloitte за топ хаи-тек фирми во Китаи и на натпреварот на Forbes за највлијателни китајски компании,кадешто компанијата е на 4 место за 2008 година. Базирани на моќните DSP процесори на Texas Instruments, дигиталните рекордери на Hikvision претставуваат најавангарден метод за видеокомпресија во формат H.264.Сите рекордери подржуваат SATA тврди дискови, а во комплет на секој продукт е вклучен софтверски пакет за далечински мрежен пристап и управување.
Одличните карактеристики и високото ниво на технологија прави производите на Hikvision да претставуваат одличен избор,таму кадешто е потребен висококвалитетен дигитален запис и богати можности за пренос на сигналот преку LAN/Internet мрежи.Референци за висок квалитет на продуктите се инсталациите на Hikvision во над 50% од спортските згради за Олимписките игри во Пекинг во 2008година,во меѓународното летувалиште Charles de Gaulle в Париж, во лондонското метро, во високопланинската железница Qinghai-Tibet (највисокопланински проект на светот).

 • DS-2CD8133F-E(W) Компактна IP камера Ден/Ноќ / Безжична  
 • DS-2CD8153F-E(W) Компактна IP камера Ден/Ноќ / Безжична  
 • DS-2CD876BF Мегапикселна IP камера Ден/Ноќ  
 • DS-2CD863PF-E(W) Мегапикселна IP камера Ден/Ноќ  
 • DS-2CD862MF-E Мегапикселна IP камера Ден/Ноќ  
 • DS-2CD853F-E(W) Мегапикселна IP камера Ден/Ноќ  
 • DS-2CD854F-E(W) Мегапикселна IP камера Ден/Ноќ  
 • DS-2CD753F-E(I) Мегапикселна Vandalproof IP камера Ден/Ноќ  
 • DS-2CD754F-E(I) Мегапикселна Vandalproof IP камера Ден/Ноќ  
 • DS-2CD754FWD-EI Мегапикселна куполна IP Vandalproof камера  
 • DS-2CE16C0T-IRPF HD-TVI bullet камера 1 мегапиксел  
 • DS-2CE16D0T-IRPF HD-TVI bullet камера 2 Мегапиксели