Пребарување во сајтот
Форма за влез
  1.  
  2. заборавена лозинка?


KENWOOD

KENWOOD произведува високо кавалитетна потрошувачка електроника, комуникациона и тест опрема од 1946 година. Уште од нејзиното формирање, компанијата разработува сопствени технологии со одличен квалитет и сигурност. KENWOOD е еден од најголемите производители и застапници на радио опремата. За да го достигне тоа високо ниво, Компанијата од секогаш се стремела да користи иноваторски и модерни решенија, како дигитална обработка на сигналите, а паралелно со тоа се стреми и да ги задоволува законските норми во различни земји. KENWOOD предлага радио системи со исклучителна сигурност и функционалност. Тоа може да биде докажано и со фактот, дека Компанијата е официјален застапник за опрема за одборот од Формула 1 – McLaren Mercedes повеќе од 15 години.

Денес производите на KENWOOD се продават во повеќе од 120 земји и се карактеризираат со многу добра репутација докажана во текот на годините. KENWOOD е надлежна за користење на hi-tech технологии, електронски компоненти и елементна база со висок квалитет. KENWOOD создава производи, кои секогаш се компатибилни со потребите и барањата на корисникот. Тоа се само дел од фактите , кои се во основата на успехот на Компанијата.

За повеќе информации може да го посетите сајтот на производителот www.kenwood-electronics.co.uk