Пребарување во сајтот
Форма за влез
 1.  
 2. заборавена лозинка?


CDVI

Преку заснованото учество на Френцускиот пазар и меѓунарондото влијание, CDVI се претвара во лидер во производството и набавката на системи за контрола на пристап и електрични механизми за заклучување. Основана во 1985г., CDVI има подем со брзо темпо. Денес CDVI обединува 20 филијали во целиот свет, вклучувајки ги Канада и Кина. Со главно претставништво во Pantin (Париз, Франција), CDV-групата ја консолидира производствената дејност (L.E.O., Alliance Plastique, GMS, Elpro Innotek, Bergdata, Digit, Elite Electronic Locks, Procofi, Precimeto, TECHNO EM, La Gache Electric) и дистрибуциската мрежа околу марки со силна идентичност и докажана репутација, како CENTAUR, DIGICODE, DIGIPROX, LINKNET, DIGITAG, DIAX и др.

За повеќе информации може да го посетите сајтот на производителот: www.cdvi.com

 • DGID Биометричен читач  
 • CDV Centaur Софтвер за контрола на пристап  
 • PROMI 1000 PC Самостоен безконтактен читач со можност за врска со компјутер  
 • PROMI 500 NEW Самостоен безконтактен читач за една врата  
 • CA-A470-A Раширителен модул за 2 врати CA-A470-A  
 • СТ-V900-А Контролер за контрола на пристап  
 • CR-R880-BL PosiРrox- безконтактен читач со опсег 10 см за внатрешно/надворешно монтирање  
 • CR-R885-SB PosiPin- безконтактен самостоен читач со тастатура и опсег 10 см за...  
 • DGLP FN WLC Поликарбонатен безконтактен читач, погоден за внатрешно/надворешно монтирање  
 • DGLP WLC Поликарбонатен безконтактен читач погоден за внатрешно/надворешно монтирање  
 • DGLI F Безконтактен читач од челик кој не 'рѓосува  
 • DGLI Безконтактен читач од челик кој не 'рѓосува