Пребарување во сајтот
Форма за влез
  1.  
  2. заборавена лозинка?


Kentec Electronics Ltd.

Основан пред повеќе од 20 години, Kentec ја задржува својата филозофија непроменета – „Да им предлага на клиентите одличен производ, на исклучително висок квалитет”. За постигањето на таа цел, фирмата работи со непрекинато усовршување на сите производи, од разработката на нови производи до инвестирање во нови производствени технологии.
Сопствената екипа од обучени софтверски и хардверски специјалисти е неразделен дел од организацијата во фирмата. Со нивна помош Kentec им предлага на корисниците контролни панели со интерфејс на различни јазици.

Kentec предлага целосна гама од конвенционални и адресабилни панели за детекција и дојава на пожар.

Предложените производи ги поминаа тестовите и се сертифицирани по EN54 делови 2 и 4 и EN12094 дел 1. Како признание за квалитетот Kentec е сертифицирана по ISO 9001:2000

За повеќе информации може да го посетите сајтот на производителот: www.kentec.co.uk

  • Syncro GUIDE Графички кориснички интерфејс за контрола на системите за детекција и дојава...  
  • Synchro AS Syncro AS аналогни адресабилни контролни панели  
  • Syncro Аналоген адресабилен контролен панел Synchro  
  • K3000 Конвенционален контролен панел за детекција и дојава на пожар  
  • Sigma CP Конвенционални контролни панели за детекција и дојава на пожар  
  • Sigma XT Конвенционален контролен панел за гаснење на пожар