Пребарување во сајтот
Форма за влез
  1.  
  2. заборавена лозинка?


NSC

NSC Sicherheitstechnik GmbH e еден од водечките производители на висококвалитетни контролни панели за детекција и дојава на пожар во Германија.
Политиката на компанијата е да создава универзални и “флексибилни” производи при услови, да и двата услови се задоволени – модулна конфигурација на системот, и променлив, по барање на корисниците преден панел. “Solution F1” и “Solution F2” контролни панели за детекција и дојава на пожар се целосно компатибилни на EN-54 делови 2 и 4, а и се VdS сертифицирани. Со овие производи може да добиете добар квалитет за добра цена

За повеќе информации може да го посетите сајтот на производителот: www.nsc-sicherheit.de

  • NSC Solution F1 Аналоген адресабилен контролен панел NSC Solution F1  
  • NSC Solution F2 Aналогно-адресибилен панел NSC Solution F2