Пребарување во сајтот
Форма за влез
  1.  
  2. заборавена лозинка?


ParadoxHellas

Paradox Hellas S.A. се појавува во 1990 год. и сега е една од водечките компании во Грција во увоз, изработка и продажба на големо на Обезбедување, CCTV, Контрола на пристап и Системи за детекција и дојава на пожар.

За повеќе информации може да го посетите сајтот на производителот www.paradox.gr

  • Matrix 2000 Конвенционални панели за детекција и дојава на пожар Matrix 2000  
  • SIR/PL Надворешна сирена со светилка