Пребарување во сајтот
Форма за влез
 1.  
 2. заборавена лозинка?


Hochiki

Hochiki е водечки светски производител и застапник на техника за детекција и дојава на пожар со технички обид и историја од над 80 години. Корпорацијата е основана во 1918 г. во Токио, како основни акционери при нејзиното основање се основните во тој момент застрашувачки фирми во Јапонија.Оттогаш до денес, Hochiki е посветена на проектирањето, производството, инсталирањето и подршката на системи за детекција и дојава на пожар, така што во моментот фирмата произведува над 3 милиона производни единици годишно, кое и ја одредува лидерската позиција на пазарот на таков тип на техника во светски рамки. Во моментот корпорацијата има над 1500 вработени, 3 производствени магацини, 31 трговски канцеларии и 15 фирми ќерки во Јапонија.

За повеќе информации може да го посетите сајтот на производителот: www.hochiki.com

 • DCD-AE3 Конвенционален температурен детектор, кој реагира на брзи температурни промени  
 • DCD-CE3 Конвенционален температурен детектор, реагира на брзи температурни промени  
 • DFJ-AE3 Конвенционален температурен детектор со фиксна температура на работа 60° C  
 • DFJ-CE3 Конвенционален температурен детектор со фиксна температура на работа 90° C  
 • CCP-W Конвенционален рачен водоотпорен IP67 јавувач на пожар  
 • YBN-R/6 Стандардна основа за конвенционални детектори  
 • YBN-R/6R Стандардна основа за конвенционални детектори со реле  
 • SOLO 461 Портативен тестер за температурен детектор SOLO 461  
 • ALN-EN Фотоелектрични димно-оптички сензори HOCHIKI (ALG-E)  
 • SLR-E3N Фотоелектричен детектор за чад  
 • ACC-EN Аналогни сензори со повеќе функции HOCHIKI (ACA-E)  
 • ATJ-EN Максимално-диференцијален топлински сензор