Пребарување во сајтот
Форма за влез
 1.  
 2. заборавена лозинка?


CIAS

CIAS разработува и предлага техника и системи за обезбедување од 1974. Има добиено признание за микробранови бариери во меѓународни рамки. Денес нејзините производи се користат за обезбедување на јадрени централи, строго обезбедување на затвори, воени и граѓански аеродроми, банки, но и за обезбедување на оддалечени куќи, апартмани и др.
Главното претставништво на CIAS Ellevtronica S.r.l се наоќа во Милано. Во претставништвото се расположливи одделите по продажба, административниот центар на компанијата и основоположништвото и изработка. Производството на компанијата е ситуирано во Olgiate Molgora, северно од Милано.

За повеќе информации може да го посетите сајтот на производителот: www.cias.it

 • DARWIN/DT  
 • NEWTON  
 • CORAL Надворешна микробранова бариера  
 • ERMO482 Надворешна микробранова бариера  
 • ERMO482XPRO Надворешна микробранова бариера  
 • MANTA Дигитална микробранова бариера за надворешна заштита  
 • MEDUSA Надворешна микробранова бариера  
 • MINERMO Надворешна микробранова бариера  
 • ERMUSA Микробранова бариера  
 • PYTHAGORAS Новата интелигентна бариера, која комбинира две технологии на детекција  
 • NEWTON PLUS Хибридни инфрацрвени бариери за надворешна монтажа  
 • ALFA Микробранов сензор