Пребарување во сајтот
Форма за влез
  1.  
  2. заборавена лозинка?


Fermax

Иновацијата и креативноста е движечката сила на ФЕРМАКС, откако претседателството на фирмата Фернандо Маестре ја основа фирмата во Валенсија во 1949г. – годината со пуштање во употреба на првиот домофон, произведен в Шпанија. Денес ФЕРМАКС е еталон во Шпанија во производството и трговијата на електронски домофонски системи, системи за набљудување на влегувањето и контрола на пристап за згради. Производите на ФЕРМАКС се продават во целиот свет, така што предлагат највисоко ниво на дизајн, квалитет и технологија. Групата ФЕРМАКС има 500 души, кои работат во цел свет, како во 2004 г. одборот на групата достигнал 44 мил. евра.
Со исклучително меѓународно присуство ФЕРМАКС е компанија број еден во секторот со сопствен износ и мрежи, така што подржува трговски врски со повеќе од 60 земји, за кои се наменети 30% од нејзиното производство.
Треба да се спомне и отварањето на трговски клонови во Франција и Велика Британија, претставништва во Сингапур, Словачка и Бахреин, како и второ претставништво во Кина, Шангај, создаден пред едно десетлетие, кое се развива многу бргу и достигна 143 вработени и нивниот одбор на азискиот пазар претставува 14% од продажбите.
Скоро Фермакс Електроника доби сертификат ISO 14001 за управување на околната средина, кој вклучува воведување и користење на мерки за оптимизирање на искористувањето на ресурсите и намалување на влијанието врз околната средина. Овој сертификат заедно со подновениот сертификат ISO 9001, кој е доказ за квалитетот на Фермакс од 1997 г., покажува непрекинат развој на фирмата.
Денес Фермакс Електроника С.А.Е., која си го зачува карактерот на 100% валенсијански и семеен бизнес, има една од најшироките гами на домофонски и електронски видео системи на пазарот, поткрепена од значителна специјализација во проектирањето и производството на контрола на пристап за канцеларии, фирми и домови. Фермакс е значаен дел од својата научно истражувачка дејност во областа на автоматиката за дома.

За повеќе информации може да го посетите сајтот на производителот: www.www.fermax.com  • Нема продукти по зададените критериуми.