Пребарување во сајтот
Форма за влез
  1.  
  2. заборавена лозинка?


Astrophysics

Astrophysics Inc. е водечка фирма за проектирање, изработка и производство на ренгентски уред за проверка на багажи во системите за сигурност, рачни и портални метални детектори. Astrophysics доставува комплетен систем за рентгенска проверка за корисници од цел свет и е наменет за користење на аеродроми, правосудни згради, банки, болници, затвори и многу други објекти.

За повеќе информации може да го посетите сајтот на производителот: www.astrophysicsinc.com/

  • XIS-100X X-Ray скенер за багаж  
  • XIS-6545  
  • Walk Through Рамков детектор на метал  
  • Hand Metal Detector Рачен детектор на метал HS-90