Novosti

SECTRON godišnja prezentacija

picture
Podeli Tweet

Poštovani Partneri,

 

Prethodne nedelje, kompanija SECTRON u saradnji sa HikVision-om održala je vrlo uspešnu godišnju prezentaciju u hotelu “Izvor” u Aranđelovcu.

Tokom prezentacije, predstavljeni su noviteti u “Easy IP” domenu HikVision sistema. Unapređenje svih IP kamera sa rezolucije 1.3 Mpix na 2Mpix i sa 3 Mpix na 4 Mpix, kao I H.264+ kompresiju u “Easy IP” domenu. HikVision je prvi proizvođač u svetu koji u svojoj ekonomičnoj seriji IP proizvoda pruža mogućnost za H.264+ kompresijom, čime se ostvaruje visok kvalitet slike (do 4 Mpix), uz korišćenje istih resursa mreže kao i kapaciteta storage-a, kao u slučaju rezolcuije 1.3 i 3 Mpix.

Preko 180 prisutnih gostiju, uživalo je u prezentacijama, kvalitetu HikVision tehnike, kao i u ambijentu prelepog hotela “Izvor” u podnožju planine Bukulje.

Ceo događaj se završio zajedničkim ručkom, gde su gosti imali prilike da razmenjuju svoja iskustva i diskutuju o kvalitetu HiKvision proizvoda.

 

Ceo događaj smo ovekovečili zajedničkom fotografijom.

 

Ovim putem bismo se još jednom zahvalili svim partnerima koji su odvojili vreme i prisustvovali našoj godišnjoj prezentaciji.

 

Sve najbolje u 2016. godini, želi Vam ,


Vaš Sectron Tim